F10: Idræt må gerne være sjov

Lucia 2017

Julebasar 2017

4., 5. og 6.klasse i

H.C.Andersens fodspor

4., 5. og 6. klasse var afsted til Odense - i H.C. Andersens (HCA) fodspor sammen med Ingeborg, Birgit, Per S., Lorenz og Karmen.

De så HCA's barndomshjemshus, hvor de blev modtaget af en meget flink dame, der fortalte om HCA's opvækst og liv. Turen gik videre til domkirken, hvor hans forældre blev gift og HCA blev konfirmeret. Desuden ligger der 4 danske konger begravet. Videre til rådhuset, hvor HCA blev hyldet til æresborger. Den 6. december er det 150 år siden. Forbi en tur ned til åen, hvor HCA's mor arbejdede som vaskekone og sluttelig inde i Brandts Klædefabrik, der præsenterede en fin sanseudstilling.

HCA har også været i Sydslesvig. I 1844 besøgte han den danske konge på Før, som var på badeferie der. Historien fortæller, at HCA her opfandt det første julehjerte, i grønt og gult.

Bliv medlem i mindretallets facebook-gruppe

F7 på Vesterled

Velkommen til 1.klasse

Skolebuskørsel i Nordfriesland

I Nordfriesland er det gratis, at køre med skolebus. Dette gælder dog kun på strækningen mellem skole og hjem. Skolebusdriften er en del af den offentlige transport, og er derfor underlagt regler og lovgivning for denne. Ønsker skoleelever at benytte busserne på andre ruter end den, som man har buskort til, så skal der gøres opmærksom herpå, når man stiger ind i bussen og i givet fald må man betale for en billet.

Praktik og "Haftpflicht"

Kære forældre!

Husk venligst at eleverne under et praktikforløb IKKE er ansvarsforsikret gennem skolen. Vi anbefaler at tegne en privat ansvarsforsikring (private Haftpflichtversicherung)

Vores hurtigste til finalestævne

F7 i "Kletterpark"

Kursus om overgange førskole/indskoling

Lejrskole på Læsø

Cykelprøve 4.klasse

6.klasse i Norge marts 2017

Læsefestival på Læk Danske Skole 06.-18.03.17

Hundertwasser i 3.og 4.klasse

Skolens mobil-etik

Der er mange børn, som har en mobiltelefon. Den kan bruges til rigtig mange fornuftige ting.

På Læk Danske Skole mener vi, at mobiltelefonen tilhører den verden, vi lever i, men den skal ikke bruges når-som-helst og hvor-som-helst. Derfor har vi på skolen vedtaget nogle regler for elevers brug af mobiltelefoner. Læs mere...

  • 20-01-2018
    09:00-12:00
    Dänischkurs für Anfänger - Wochenendkurs · 01 · 02 · 03 · 04 · F01 · F02 · F03 · F05 · F06 · F10A · F10B · F7A · F7B · F7C · F8A · F8B · F9A · F9B
    1

Til Skoleforeningens nyhedsbrev

Besøgstæller

145742